Сутра у школама у Српској почиње прољетни распуст

25.04.2021. 12:52
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Прољетни распуст у свим школама у Републици Српској почеће сутра и трајаће до петка, 30. априла, како је и планирано школским календаром.

Министар просвјете и културе Наталија Тривић пожељела је свим ученицима, наставницима, руководству школа и ваннаставном особљу угодан и безбрижан одмор и срећне васкршње празнике, саопштено је из Министарства просвјете.

– Школска година је веома изазовна, с обзиром на пандемију и зато свим ученицима, наставницима, руководству школа и ваннаставном особљу желим да овај кратки предах искористе да се одморе на најљепши начин и у кругу блиских особа, како бисмо охрабрени и са новом енергијом успјешно завршили школску годину -навела је Тривићева.

С обзиром на то да је, понедјељак, 3. мај, Васкршњи понедјељак и нерадни дан настава ће у свим основним и средњим школама у Републици Српској почети у уторак, 4. маја.

Коментари 0
Повезане вијести
Стратешки циљ - Укључити дјецу са сметњама у развоју у вртиће Стратешки циљ - Укључити дјецу са сметњама у развоју у вртиће
Тривић: Од септембра умјетничке умјесто музичких школа Тривић: Од септембра умјетничке умјесто музичких школа
Тривић: Ученицима у Српској дозвољене прославе матура и екскурзије Тривић: Ученицима у Српској дозвољене прославе матура и екскурзије
Најчитаније
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    21h 42m
    6
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    3h 43m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    6h 23m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    3h 16m
    1
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    57m
    0