Telekom Srbija predstavio serije publici u Dubrovniku

09.06.2022. 14:51
0
IZVOR: katera.news

Najvažniji festival TV industrije u ovom dijelu Evrope koji okuplja profesionalce iz cijelog svijeta, NEM Dubrovnik, ugostio je kompaniju Telekom Srbija kao najvećeg proizvođača serijskog sadržaja u regionu.

Telekom Srbija je, u okviru glavnog programa festivala, predstavio svoju produkciju sa kratkim pregledom osam najpopularnijih autorskih serija.

Osim toga, posjetioci festivala imali su priliku da pogledaju i premijere nove igrane serije ove kompanije „Zlatni dečko“ čija je filmska verzija već postigla odličan uspjeh u Srbiji, kao i seriju „Šetnja sa lavom“, savremenu priču koja će donijeti pravo osvježenje na male ekrane.

- Telekom Srbija je za kratko vreme postao najveći proizvođač TV sadržaja u regionu, i na taj način uneo je  velike promene u filmsku i serijsku produkciju u Srbiji i okolnim zemljama. Naša ambicija je da kvalitetnom i raznovrsnom ponudom postanemo regionalni lider u domenu multimedije i nastavimo sa uspešnom internacionalizacijom naših serija širom sveta promovišući Balkan kao plodno tlo za proizvodnju kvalitetnog sadržaja - izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Slika

Reakcija publike na predstavljeni sadržaj potvrdila je vrhunski kvalitet koji se već duže vrijeme pripisuje serijama iz produkcije Telekoma Srbija.

Ova produkcija već duže vrijeme slovi za onu koja okuplja najveća imena srpske i regionalne kinematografije.

Serijski sadržaj Telekoma Srbija postiže i na internacionalnom nivou, te su se neki od najgledanijih naslova ove kompanije već našli u ponudama striming platformi u Evropi, SAD-u, Latinskoj Americi, kao i na Bliskom Istoku i Indiji.

Među stotinama učesnika NEM-a, Telekom Srbija izdvojio se izuzetnom ponudom, kojom je potvrdio svoju poziciju u domenu produkcije vrhunskih serija u regionu i pokazao da je spreman da parira najvećim TV produkcijama svijeta.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Savjeti za bezbrižnu komunikaciju u regionu Zapadnog Balkana Savjeti za bezbrižnu komunikaciju u regionu Zapadnog Balkana
Ljepota savršenih portreta - Honor 200 Ljepota savršenih portreta - Honor 200
Panel-diskusije „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“ sada dostupne u m:tel IPTV videoteci Panel-diskusije „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“ sada dostupne u m:tel IP...
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    15h 7m
    0
  • Osuđen vlasnik streljane u koju je išao Kosta K.
    7h 57m
    0
  • Nevjerovatna priča o čuvenom ljekaru: “Lazina žena me našla među mrtvima, a on za mene Hrvata uradio najdragocjeniju stvar”
    7h 16m
    0
  • Doživotna robija zbog ubistva dvogodišnje djevojčice
    5h 51m
    1
  • Ispao jedan od najtežih Novakovih rivala na putu do polufinala Vimbldona
    5h 39m
    0