Телеком Србија представио серије публици у Дубровнику

09.06.2022. 14:51
0
ИЗВОР: katera.news

Најважнији фестивал ТВ индустрије у овом дијелу Европе који окупља професионалце из цијелог свијета, НЕМ Дубровник, угостио је компанију Телеком Србија као највећег произвођача серијског садржаја у региону.

Телеком Србија је, у оквиру главног програма фестивала, представио своју продукцију са кратким прегледом осам најпопуларнијих ауторских серија.

Осим тога, посјетиоци фестивала имали су прилику да погледају и премијере нове игране серије ове компаније „Златни дечко“ чија је филмска верзија већ постигла одличан успјех у Србији, као и серију „Шетња са лавом“, савремену причу која ће донијети право освјежење на мале екране.

- Телеком Србија је за кратко време постао највећи произвођач ТВ садржаја у региону, и на тај начин унео је  велике промене у филмску и серијску продукцију у Србији и околним земљама. Наша амбиција је да квалитетном и разноврсном понудом постанемо регионални лидер у домену мултимедије и наставимо са успешном интернационализацијом наших серија широм света промовишући Балкан као плодно тло за производњу квалитетног садржаја - изјавио је генерални директор Телекома Србија, Владимир Лучић.

Слика

Реакција публике на представљени садржај потврдила је врхунски квалитет који се већ дуже вријеме приписује серијама из продукције Телекома Србија.

Ова продукција већ дуже вријеме слови за ону која окупља највећа имена српске и регионалне кинематографије.

Серијски садржај Телекома Србија постиже и на интернационалном нивоу, те су се неки од најгледанијих наслова ове компаније већ нашли у понудама стриминг платформи у Европи, САД-у, Латинској Америци, као и на Блиском Истоку и Индији.

Међу стотинама учесника НЕМ-а, Телеком Србија издвојио се изузетном понудом, којом је потврдио своју позицију у домену продукције врхунских серија у региону и показао да је спреман да парира највећим ТВ продукцијама свијета.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    8h 36m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 32m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    23h 16m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    21h 1m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    23h 22m
    0