Tijelo nepoznate osobe nađeno u izgorjelom "pasatu"

24.05.2023. 17:15
0
IZVOR: glassrpske.com

Tijelo nepoznate osobe pronađeno je u izgorjelom vozilu u mjestu Varda kod Mostara potvrdio je "Glasu Srpske" dežurni tužilac Hercegovačko neretvanskog kantona Željko Rezo.

- Trenutno se provode istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe te da li je riječ o krivičnom djelu ili nečemu drugom. Ne znamo još uvijek ni pol te osobe, a naređena je obdukcija  nakon koje ćemo imati više informacija - rekao je Rezo.

Istakao je da su uviđaj na licu mjesta obavili službenici Policijske uprave Mostar, te da za sada ne može da kaže više informacija dok se ne okonča istraga. Policiji su o ovom slučaju obavijestili vatrogasci iz Mostara koji su i ugasili požar nakon kojeg su spaljenom automobili pronašli tijelo. Kako su  za federalne medije rekli u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Mostar požar im je prijavljen oko 12.19 časova.

- Prijavljeno da se vidi gusti crni dim, te su odmah na mjesto događaja izašli vatrogasci. Zatekli su automobil koji gori, te požar ugasili, a u vozilu je nažalost bila jedna osoba-rekli su u PVJ Mostar.

Komentari 0
Povezane vijesti
Novo podrhtavanje tla: Zemljotres zatresao BiH Novo podrhtavanje tla: Zemljotres zatresao BiH
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Uhapšeno pet osoba zbog napada u Stocu Uhapšeno pet osoba zbog napada u Stocu
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    16h 21m
    5
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    19h 4m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    13h 56m
    5
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    22h 49m
    0
  • Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
    20h 50m
    0