Тијело непознате особе нађено у изгорјелом "пасату"

24.05.2023. 17:15
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Тијело непознате особе пронађено је у изгорјелом возилу у мјесту Варда код Мостара потврдио је "Гласу Српске" дежурни тужилац Херцеговачко неретванског кантона Жељко Резо.

- Тренутно се проводе истражне радње како би се утврдио идентитет особе те да ли је ријеч о кривичном дјелу или нечему другом. Не знамо још увијек ни пол те особе, а наређена је обдукција  након које ћемо имати више информација - рекао је Резо.

Истакао је да су увиђај на лицу мјеста обавили службеници Полицијске управе Мостар, те да за сада не може да каже више информација док се не оконча истрага. Полицији су о овом случају обавијестили ватрогасци из Мостара који су и угасили пожар након којег су спаљеном аутомобили пронашли тијело. Како су  за федералне медије рекли у Професионалној ватрогасној јединици Мостар пожар им је пријављен око 12.19 часова.

- Пријављено да се види густи црни дим, те су одмах на мјесто догађаја изашли ватрогасци. Затекли су аутомобил који гори, те пожар угасили, а у возилу је нажалост била једна особа-рекли су у ПВЈ Мостар.

Коментари 0
Повезане вијести
Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 41m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 55m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 45m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 0m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 43m
    0