Тијело непознате особе нађено у изгорјелом "пасату"

24.05.2023. 17:15
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Тијело непознате особе пронађено је у изгорјелом возилу у мјесту Варда код Мостара потврдио је "Гласу Српске" дежурни тужилац Херцеговачко неретванског кантона Жељко Резо.

- Тренутно се проводе истражне радње како би се утврдио идентитет особе те да ли је ријеч о кривичном дјелу или нечему другом. Не знамо још увијек ни пол те особе, а наређена је обдукција  након које ћемо имати више информација - рекао је Резо.

Истакао је да су увиђај на лицу мјеста обавили службеници Полицијске управе Мостар, те да за сада не може да каже више информација док се не оконча истрага. Полицији су о овом случају обавијестили ватрогасци из Мостара који су и угасили пожар након којег су спаљеном аутомобили пронашли тијело. Како су  за федералне медије рекли у Професионалној ватрогасној јединици Мостар пожар им је пријављен око 12.19 часова.

- Пријављено да се види густи црни дим, те су одмах на мјесто догађаја изашли ватрогасци. Затекли су аутомобил који гори, те пожар угасили, а у возилу је нажалост била једна особа-рекли су у ПВЈ Мостар.

Коментари 0
Повезане вијести
Патријарх Порфирије: Молићу Бога да свим народима у Мостару и Херцеговини да мир Патријарх Порфирије: Молићу Бога да свим народима у Мостару и Херцеговини да мир
Јак земљотрес погодио БиХ Јак земљотрес погодио БиХ
Патријарх Порфирије: Велики је благослов бити у Херцеговини Патријарх Порфирије: Велики је благослов бити у Херцеговини
Најчитаније
 • Детаљи трагедије у којој је живот изгубио директор Студентског дома Фоча
  20h 17m
  0
 • Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
  22h 8m
  0
 • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
  23h 40m
  3
 • Најава прекида водоснабдијевања за сутра
  15h 19m
  0
 • Шулић открио производe којима ће бити снижене цијене у Српској
  17h 0m
  4