„Toma“ otvara vrata bioskopa u Istočnom Sarajevu

13.10.2021. 11:21
0
IZVOR: Katera

U ugodnom ambijentu dvorane Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo od 16. oktobra svi ljubitelji filma imaće priliku pogledati najveći regionalni hit godine „Toma“, a uskoro i sve aktuelne filmske naslove iz svjetske i regionalne produkcije u redovnim projekcijama.

Kompanija "HD Computers" u saradnji sa Kulturnim Centrom Istočno Novo Sarajevo svim stanovnicima Istočnog Sarajeva donosi novi kulturni sadržaj, bioskopsku dvoranu "My Cinema" u kojoj će se od 16. oktobra održavati redovne filmske projekcije.

Film "Toma" će se prikazivati u subotu, 16. oktobra, u terminima od 14.00, 17.00, 20.00 i 23.00 sata, a u nedjelju, 17. oktobra, u terminima od 14.00, 17.00 i 20.00 sati.

U narednim danima film će se prikazivati u redovnim terminima od 17:00 i 20:00 sati.

U bioskopu "My Cinema"  gledaoci će imati potpuni filmski ugođaj uz prodaju osvježavajućih napitaka i kokica koji će upotpuniti užitak gledanja „Tome“ i svih narednih aktuelnih filmskih naslova.

Cijena ulaznica za projekcije filma „Toma“ je 5 KM, a moći će se kupiti na blagajni bioskopa "My Cinema" u holu Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo od petka, 15. oktobra.

"My Cinema" do kraja mjeseca najavljuje i projekcije najvećih filmskih hitova aktuelne holivudske produkcije uključujući i najnoviji nastavak serijala o avanturama tajnog agenta Džejmsa Bonda „Nije vrijeme za umiranje“ te nastavka SF stripovskog blokbustera „Venom 2“.

U periodu do kraja oktobra 2021. godine "My Cinema" će i za najmlađe gledaoce i njihove roditelje uvesti i prijepodnevne matineje u kojima će moći uživati u projekcijama najnovijih animiranih i dječijih filmova iz svjetske produkcije sinhronizovanih na srpski jezik.

Sve projekcije u prostoru bioskopa "My Cinema" odvijaće se uz aktuelne mjere zaštite od širenja pandemije korona virusa, a svi gledaoci u prostoru foajea treba da nose zaštitne maske i drže fizičku distancu.

Sve informacije oko termina projekcija, repertoara bioskopa, cijena ulaznica i pratećih sadržaja svi zainteresovani ovih dana mogu pronaći na Fejsbuk stranici i Instagram profilu My Cinema Istočno Sarajevo, a uskoro će imati mogućnost kako telefonske tako i onlajn rezervacije ulaznica za projekcije putem internet stranice www.mycinema.ba koja je trenutno u razvoju.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Nove projekcije filma Toma od 21. do 24. oktobra Nove projekcije filma Toma od 21. do 24. oktobra
Hapšenje zbog filma "Toma" Hapšenje zbog filma "Toma"
Moguće kazne za one koji su gledali film "Toma" na internetu Moguće kazne za one koji su gledali film "Toma" na internetu
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    10h 25m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    13h 49m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    9h 18m
    0
  • Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
    12h 10m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    5h 47m
    0