Trebinje nudi dodatne turističke vaučere

01.06.2020. 19:10
0
IZVOR: Srna

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić pozvao je sve građane Republike Srpske da turističke vaučere iskoriste u Trebinju i najavio da će zainteresovani građani za odmor u ovom gradu od gradske Turističke organizacije, vlasnika restorana i hotela dobiti 30 dodatnih besplatnih vaučera u vrijednosti od 150 KM.

Ćurić je rekao da će biti organizovana nagradna igra na koju će moći da se prijave građani, te da bi dobitnici trebali da budu određeni izvlačenjem.

Gradonačelnik Trebinja rekao je da će ti besplatni vaučeri moći da se iskoriste u Trebinju u periodu od 5. do 25. jula.

On je dodao da će tokom ove sedmice biti izdefinisani svi detalji oko ovog programa i raspisan javni poziv za prijavu zainteresovanih građana.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    18h 34m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 7m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    16h 33m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    18h 46m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 15m
    3