Trebinje: Promovisana bogata turistička ponuda Olimpijskog centra Jahorina

20.06.2020. 15:47
0
IZVOR: Srna

Olimpijski centar Jahorina danas je u Trebinju predstavio ljetnju turističku sezonu na planini.

Marketing menadžer Olimpijskog centra "Jahorina" Igor Gordić rekao je novinarima da se vrijedno spremaju za ljetnju turističku sezonu, te da je u toku montaža novih adrenalinskih sadržaja na Poljicama i na vrhu planine.

-U toku je montaža lupstera odnosno balerine i tornja, na Poljicama. U pitanju su adrenalinski sadržaji jer se kod tornja pritiskom na uže simulira pokret penjanja i spuštanja u zavisnosti od snage kojom se uže pritiska i kabina se okreće vertikalno oko svoje ose, posjetioci mogu da uživaju u divnom pogledu na planinu- objasnio je Gordić.

Gordić je dodao da su dostupni i oni adrenalinski sadržaji koji su već korišteni prošlo ljeto, kao što je vožnja šestosjedom, biciklistički sadržaji, staze za šetnje i slično.

On je istakao da je njihov koncept da Jahorina bude oaza za uživanje i da udovolji svim čulima 365 dana u godini.

-Zbog situacije sa virusom mi smo se, posebno u vezi sa našim sloganom `Zamijeni more za planinu`, koncentrisali na ciljne grupe kojima je planina na prvom mjestu. Otvaranje ljetne sezone je od 25. do 28. juna i tada imamo 30 odsto popusta na sve sadržaje- istakao je Gordić.

On je najavio i međunarodnu trku "Jahorina ultra treil" koja će biti održana 25. i 26. jula. Za sada se prijavilo više od 200 učesnika.

-Najavljujemo sjajan događaj. U pitanju su unaprijeđene rute i poboljšan koncept trčanja- rekao je Gordić i dodao da će biti preduzete sve mjere zaštite kako bi zdravlje trkača bilo na prvom mjestu.

On je pozvao Trebinjce i Hercegovce da posjete Jahorinu i uvjere se da je planina za svačiji ukus.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    22h 50m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 52m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    19h 45m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 53m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    19h 50m
    0