Требиње: Промовисана богата туристичка понуда Олимпијског центра Јахорина

20.06.2020. 15:47
0
ИЗВОР: Srna

Олимпијски центар Јахорина данас је у Требињу представио љетњу туристичку сезону на планини.

Маркетинг менаџер Олимпијског центра "Јахорина" Игор Гордић рекао је новинарима да се вриједно спремају за љетњу туристичку сезону, те да је у току монтажа нових адреналинских садржаја на Пољицама и на врху планине.

-У току је монтажа лупстера односно балерине и торња, на Пољицама. У питању су адреналински садржаји јер се код торња притиском на уже симулира покрет пењања и спуштања у зависности од снаге којом се уже притиска и кабина се окреће вертикално око своје осе, посјетиоци могу да уживају у дивном погледу на планину- објаснио је Гордић.

Гордић је додао да су доступни и они адреналински садржаји који су већ кориштени прошло љето, као што је вожња шестосједом, бициклистички садржаји, стазе за шетње и слично.

Он је истакао да је њихов концепт да Јахорина буде оаза за уживање и да удовољи свим чулима 365 дана у години.

-Због ситуације са вирусом ми смо се, посебно у вези са нашим слоганом `Замијени море за планину`, концентрисали на циљне групе којима је планина на првом мјесту. Отварање љетне сезоне је од 25. до 28. јуна и тада имамо 30 одсто попуста на све садржаје- истакао је Гордић.

Он је најавио и међународну трку "Јахорина ултра треил" која ће бити одржана 25. и 26. јула. За сада се пријавило више од 200 учесника.

-Најављујемо сјајан догађај. У питању су унапријеђене руте и побољшан концепт трчања- рекао је Гордић и додао да ће бити предузете све мјере заштите како би здравље тркача било на првом мјесту.

Он је позвао Требињце и Херцеговце да посјете Јахорину и увјере се да је планина за свачији укус.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    15h 15m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    4h 28m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    4h 22m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    3h 59m
    1
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    19h 19m
    0