Trebinje u oktobru domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu

22.08.2019. 18:56
0
IZVOR: Srna

Grad Trebinje će sredinom oktobra biti domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu, koje će okupiti oko 200 takmičara iz više država ovog dijela Evrope, dogovoreno je nakon sastanka gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića i predsjednika Biciklističkog saveza Republike Srpske Vladimira Kuvalje.

Ćurić je istakao da je sa Kuvaljom dovorio da trka bude međunarodnog karaktera i da Trebinje da svu neophodnu podršku za njenu organizaciju, kojom će doprinijeti i promociji sporta, zdravog života, ali i turističke ponude najjužnijeg grada Srpske. 

"Grad stoji na raspolaganju da trka, koja će ove godine prvi put biti organizovana u Trebinju, postane tradicionalna sportska manifestacija od najvišeg značaja za naš grad", naveo je Ćurić. 

Kuvalja je rekao da će biti organizovane trke u više disciplina - kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj, a učesnici će doći iz više od 10 zemalja Evrope, saopšteno je iz Gradske uprave. 

On je naveo da već sada može da najavi učesnike iz Crne Gore, Makedonije, Albanije, Grčke, Kipra, Turske, Moldavije, Rumunije, Bugarske, Srbije, Republike Srpske i BiH. 

"Trku organizuje Biciklistički savez Republike Srpske, uz podršku grada Trebinja i Vlade Republike Srpske", naveo je Kuvalja, koji je i direktor Balkanske biciklističke federacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Varali preko "Instagrama" o rezultatima utakmica, pribavili više od 166.000 KM Varali preko "Instagrama" o rezultatima utakmica, pribavili više od 166.000 KM
Kamenovao sugrađanina pa ugrizao policajca Kamenovao sugrađanina pa ugrizao policajca
Zbog udesa kilometarske kolone kod Trebinja Zbog udesa kilometarske kolone kod Trebinja
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    21h 4m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    11h 34m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    19h 57m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    11h 15m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    16h 26m
    0