Trinaestogodišnji dječak sjekirom ubio 12 jaganjaca

12.03.2024. 11:40
1
IZVOR: glassrpske.com

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedjeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dječak star 13 godina sjekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru.

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podijelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako se nezvanično saznaje, dječakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući.

- Dijete od 13-14 godina, ušlo je i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sjekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osjećam dobro – rekao je čovjek.

Za "Blic" je nezvanično potvrđeno da su obavješteni policija i Više javno tužilaštvo u Pančevu, a više detalja biće poznato nakon uviđaja.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 12.03.2024. 23:43
    Mlad a već patološki manijak, u futuru potencijalni ubica. Poremećena psiha i ludilo, teška patologija ubijati tako lijepe mlade životinje--kakvi su jaganjci. Težak psihijtrijski slučaj, a treba se pozabaviti i njegovim roditeljima kako su ga vaspitavali.
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Godišnjica stradanja Milice Rakić Godišnjica stradanja Milice Rakić
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    15h 9m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    16h 24m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    22h 15m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    20h 42m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    22h 34m
    0