Тринаестогодишњи дјечак сјекиром убио 12 јагањаца

12.03.2024. 11:40
1
ИЗВОР: glassrpske.com

У селу Марковац, код Вршца, у понедјељак поподне догодио се језив случај – дјечак стар 13 година сјекиром је убио свих 12 јагањаца, који су се у том тренутку нашли у тору.

Снимак овог масакра на друштвеним мрежама је подијелио власник оваца П. Т. из Марковца, који је, како се незванично сазнаје, дјечакову породицу примио да живи у својој старој кући.

- Дијете од 13-14 година, ушло је и секиром убило 12 јагањаца. Сјекиром им је разбијао главе. Тачно се виде ударци. Велику штету нам је направио. Полиција је била на увиђају. Уопште се не осјећам добро – рекао је човјек.

За "Блиц" је незванично потврђено да су обавјештени полиција и Више јавно тужилаштво у Панчеву, а више детаља биће познато након увиђаја.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 12.03.2024. 23:43
    Mlad a već patološki manijak, u futuru potencijalni ubica. Poremećena psiha i ludilo, teška patologija ubijati tako lijepe mlade životinje--kakvi su jaganjci. Težak psihijtrijski slučaj, a treba se pozabaviti i njegovim roditeljima kako su ga vaspitavali.
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    20h 25m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    11h 20m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    20h 31m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    12h 46m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    20h 39m
    0