„Trojka iz bloka“ početkom septembra u Istočnom Novom Sarajevu

29.08.2022. 13:29
0
IZVOR: katera.news

Šesti po redu humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ u Istočnom Novom Sarajevu održaće se u utorak, 6. septembra na košarkaškim terenima u parku Gavrilo Princip.

Iako je prvobitno planirano da se humanitarni turnir održi 27. avgusta, zbog najavljenih loših vremenskih uslova održavanje turnira je pomjereno za utorak, 6. septembar.

Turnir počinje u 19 časova, cijena učešća iznosi 5 KM, a u slučaju loših vremenskih uslova i u utorak, turnir će se održati u staroj Dvorani SRC Slavija.

Iz humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" istakli su da očekuju nezaboravan spektakl u o kome će se pričati širom Republike Srpske. 

- Da bismo nastavili da šutiramo trojke, pravimo dobru zabavu i širimo duh bratoljublja pozivamo vas da podržite „Trojku iz bloka“ i učestvujete na turniru kao šuter, donator ili sponzor - poručili su iz ove organizacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade Sutra obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    9h 48m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    9h 54m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    9h 52m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    8h 43m
    0
  • Zatvorena likovna kolonija mladih talenata
    23h 10m
    0