U Bileći prvozaraženi muškarac srednje životne dobi

20.04.2020. 11:05
0
IZVOR: Srna

Prvi potvrđeni slučaj infekcije virusom korona u Bileći je muškarac srednje životne dobi koji je imao kontakt sa članovima porodice oboljelog iz Gacka, saopšteno je iz bilećkog Štaba za vanredne situacije.

Iz Štaba su naveli da će ovaj muškarac biti smješten u karantin u Studentskom centru u Trebinju.

-Preduzete su sve potrebne mjere s ciljem izolacije kontakata. Upozoravaju se građani da će biti pojačane kontrole poštovanja mjera, posebno nošenja rukavica i zaštitne maske- naveli su iz Štaba za vanredne situacije opštine Bileća.

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske saopštilo je jutros da je u Srpskoj virusom korona zaraženo još 11 lica, a osim ovog lica iz Bileće, pet ih je iz Trebinja, tri su iz Gacka i po jedno iz Čelnica i Oštre Luke.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaški talenat iz Bileće Vladan Vujović karijeru nastavlja u Beogradu Košarkaški talenat iz Bileće Vladan Vujović karijeru nastavlja u Beogradu
Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj! Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj!
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Najčitanije
  • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
    10h 59m
    5
  • U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj
    3h 8m
    0
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    8h 50m
    0
  • Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
    7h 1m
    17
  • Sve zdravstvene koristi kestena
    10h 49m
    0