Donacija zaštitne opreme Domu zdravlja Pale

08.12.2020. 16:58
0
IZVOR: SRNA

Američka Ambasada u BiH uručiće u četvrtak, 10. decembra, vrijednu donaciju zaštitne opreme Domu zdravlja Pale potrebnu u borbi protiv pandemije virusa korona, izjavio je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Ivan Šarac.

Šarac je naveo da su zamjenik američkog ambasadora i komandant NATO štaba izrazili želju da doniraju zaštitnu opremu, kao i sve potrebno za sadašnje probleme.

- Riječ je o sadržajnoj pošiljci koja obuhvata zaštitnu opremu, rukavice, maske, vizire, zaštitna odjela, natikače, ogrtače, kape i sve što sljeduje kovid odjeljenje. Zahvalni smo američkoj Ambasadi u BiH, predsjedniku i vladi što su bili širokog srca i našli pravi trenutak kada nam je potrebna pomoć- istakao je Šarac.

Prema njegovim riječima, trenutno je na području Pala aktivno 27 slučajeva, danas nije bilo novih slučajeva zaraze, dok će sutra imati veći broj oporavljenih lica.

- To su sve dobri pokazatelji, ali ipak nije razlog da se opustimo jer i dalje treba sprovoditi preventivne mjere i voditi računa da svi budemo na istom zadatku i smirimo situaciju- poručio je Šarac.

Donacija zaštitne opreme biće uručena u 12.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 13m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 55m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 28m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 2m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    22h 47m
    3