Донација заштитне опреме Дому здравља Пале

08.12.2020. 16:58
0
ИЗВОР: СРНА

Америчка Амбасада у БиХ уручиће у четвртак, 10. децембра, вриједну донацију заштитне опреме Дому здравља Пале потребну у борби против пандемије вируса корона, изјавио је Срни директор ове здравствене установе Иван Шарац.

Шарац је навео да су замјеник америчког амбасадора и командант НАТО штаба изразили жељу да донирају заштитну опрему, као и све потребно за садашње проблеме.

- Ријеч је о садржајној пошиљци која обухвата заштитну опрему, рукавице, маске, визире, заштитна одјела, натикаче, огртаче, капе и све што сљедује ковид одјељење. Захвални смо америчкој Амбасади у БиХ, предсједнику и влади што су били широког срца и нашли прави тренутак када нам је потребна помоћ- истакао је Шарац.

Према његовим ријечима, тренутно је на подручју Пала активно 27 случајева, данас није било нових случајева заразе, док ће сутра имати већи број опорављених лица.

- То су све добри показатељи, али ипак није разлог да се опустимо јер и даље треба спроводити превентивне мјере и водити рачуна да сви будемо на истом задатку и смиримо ситуацију- поручио је Шарац.

Донација заштитне опреме биће уручена у 12.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    22h 21m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 5m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    15h 50m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    12h 49m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    12h 55m
    0