U četvrtak u Palama promocija knjige Arnoa Gujona

04.10.2021. 11:00
0
IZVOR: Srna

Na Ekonomskom fakultetu na Palama u četvrtak, 7. oktobra, biće održana regionalna konferencije "Saradnja institucija i OCD" na kojoj će biti promovisana knjiga "Svi moji putevi vode ka Srbiji" Arnoa Gujona.

Iz Mreže nevladinih organizacija Republike Srpske su naveli da je cilj konferencije jačanje demokratske kulture dijaloga i saradnje institucija vlasti i organizacija civilnog društva u Republici Srpskoj, te podsticanje razvoja civilnog društva i dobre uprave.

Knjiga "Svi moji putevi vode ka Srbiji" je ispovijest mladog Francuza koji svjedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju.

Autor tu opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba, tako što se iz ljubavi prema ovoj zemlji, nastanio u Beogradu.

Promocija knjige zakazana je za 19.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sa...
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    7h 27m
    0
  • Slani mafini
    16h 48m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    18h 43m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    16h 37m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    11h 6m
    3