У четвртак у Палама промоција књиге Арноа Гујона

04.10.2021. 11:00
0
ИЗВОР: Срна

На Економском факултету на Палама у четвртак, 7. октобра, биће одржана регионална конференције "Сарадња институција и ОЦД" на којој ће бити промовисана књига "Сви моји путеви воде ка Србији" Арноа Гујона.

Из Мреже невладиних организација Републике Српске су навели да је циљ конференције јачање демократске културе дијалога и сарадње институција власти и организација цивилног друштва у Републици Српској, те подстицање развоја цивилног друштва и добре управе.

Књига "Сви моји путеви воде ка Србији" је исповијест младог Француза који свједочи о драми српског народа на Косову и Метохији, наводи се у саопштењу.

Аутор ту описује Србију онакву какву је види странац који је сопствену судбину повезао са судбином Срба, тако што се из љубави према овој земљи, настанио у Београду.

Промоција књиге заказана је за 19.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    10h 39m
    8
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    23h 49m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    8h 41m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    22h 40m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    7h 34m
    0