U Foči uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja Egipćana

26.09.2024. 14:04
0
IZVOR: srna.rs

Policija u Foči uhapsila je dvije osobe iz Konjica i Olova zbog sumnje da su počinila krivično djelo krijumčarenje, odnosno da su prevozili egipatske državljane, saopšteno je iz fočanske Policijske uprave.

Policija je u Hercegovačkoj ulici u Foči juče oko 17.00 časova prilikom kontrole dva vozila pronašla devet stranih državljana koji kod sebe nisu imali potrebnu dokumentaciju, a prevozili su se u vozilima “škoda” kojim je upravljao Dž.Z. iz Konjica i “golf” kojim je upravljao Dž.H. iz Olova.

Uhapšene osobe osumnjičene su da su strane državljane pokušala ilegalno prevesti do određene lokacije na teritoriji BiH.

Obaviješteni su Tužilaštvo BiH i Služba za strance kojima će egipatski državljani biti predati na dalje postupanje.

U službenim prostorijama Policijske uprave Foča u toku je kriminalistička obrada uhapšenih, a nakon kompletiranja predmeta, Tužilaštvu BiH protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje ljudi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina
Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima
Najčitanije
  • Izgorio automobil u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    12h 40m
    0
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    4h 29m
    1
  • Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
    12h 53m
    7
  • Knez Miloš - oslobodilac i autokrata
    17h 6m
    0
  • Uhapšen muškarac, zaplijenjeno više od kilogram droge
    15h 1m
    0