U Istočnom Sarajevu pucano na dron „Vivo studia“

03.11.2019. 18:44
0
IZVOR: Katera

Na dron „Vivo studia“, ekipe mladih ljudi iz Istočnog Sarajeva koji se bave snimanjem i fotografisanjem iz vazduha, pucano je dok su snimali novoizgradjenu halu iznad naselja Toplik, u opštini Istočno Novo Sarajevo. 

– U naselju Toplik, snimajući novoizgrađenu halu, neko od naših sugrađana vazdušnom puškom ili nekim drugim oružjem pucao je u dron našeg studija. Toliko je bio uporan da je iz 3-4 pucnja uspio pogoditi propeler koji se prepolovio na pola.  Dron s tri propelera ne može da održi ravnotežu i pao na zemlju – napisano je na zvaničnoj fejsbuk stranici „Vivo studia“. 

Iz ovog studija navode da im je posebno teško što se ovako nešto desilo baš u našem gradu.

-Kao studio koji se bavi snimanjem vama dragih trenutaka, raznih manifestacija od kulturno- istorijskog značaja ili svega što želite sačuvati od zaborava, skrećemo vam pažnju da ovako nešto ni u kom slučaju ne radite – navode se na fb stranici „Vivo studia“.

Dragi sugrađani, imajte razumijevanja i ne rušite opremu mladim ljudima koji od tog posla žive!

Komentari 0
Povezane vijesti
Povodom Dana Republike Srpske ples dva drona sa trobojkom iznad Han Pijeska (VIDEO) Povodom Dana Republike Srpske ples dva drona sa trobojkom iznad Han Pijeska (VIDEO)
Gledajte uživo prenos fudbalske utakmice između „Slavije“ i „Sutjeske“ Gledajte uživo prenos fudbalske utakmice između „Slavije“ i „Sutjeske“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 53m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    23h 26m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 52m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 5m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 34m
    4