У Источном Сарајеву пуцано на дрон „Vivo studia“

03.11.2019. 18:44
0
ИЗВОР: Катера

На дрон „Vivo studia“, екипе младих људи из Источног Сарајева који се баве снимањем и фотографисањем из ваздуха, пуцано је док су снимали новоизградјену халу изнад насеља Топлик, у општини Источно Ново Сарајево. 

– У насељу Топлик, снимајући новоизграђену халу, неко од наших суграђана ваздушном пушком или неким другим оружјем пуцао је у дрон нашег студија. Толико је био упоран да је из 3-4 пуцња успио погодити пропелер који се преполовио на пола.  Дрон с три пропелера не може да одржи равнотежу и пао на земљу – написано је на званичној фејсбук страници „Vivo studia“. 

Из овог студија наводе да им је посебно тешко што се овако нешто десило баш у нашем граду.

-Као студио који се бави снимањем вама драгих тренутака, разних манифестација од културно- историјског значаја или свега што желите сачувати од заборава, скрећемо вам пажњу да овако нешто ни у ком случају не радите – наводе се на фб страници „Vivo studia“.

Драги суграђани, имајте разумијевања и не рушите опрему младим људима који од тог посла живе!

Коментари 0
Повезане вијести
Поводом Дана Републике Српске плес два дрона са тробојком изнад Хан Пијеска (ВИДЕО) Поводом Дана Републике Српске плес два дрона са тробојком изнад Хан Пијеска (ВИДЕО)
Гледајте уживо пренос фудбалске утакмице између „Славије“ и „Сутјеске“ Гледајте уживо пренос фудбалске утакмице између „Славије“ и „Сутјеске“
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“ Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    6h 23m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 7m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    21h 20m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 34m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    22h 26m
    0