U Palama uhapšene četiri osobe osumnjičene za otmicu Sarajlije

27.01.2023. 14:36
0
IZVOR: glassrpske.com

Juče u prijepodnevnim satima, Policijska uprava Centar Sarajevo je zaprimila prijavu da je istog dana na području opštine Centar, nepoznate osobe otele muškarca E. R. iz Sarajeva.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a KS, radeći na dokumentovanju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došli su do saznanja o četiri muške osobe koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog djela, te su operativnim radom locirani na području Pala.

U saradnji s policijskim službenicima iz PU Istočno Sarajevo, osobe: J.B. (1987), M.K (1990), A.S. (1976) i A.F. (1987) - svi iz Sarajeva, su uhapšeni.

Oko 23:50 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije KS su od policijskih službenika PS Pale MUP Republike Srpske, preuzeli osobe koje su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo otmice.

Istovremeno, policijski službenici su pronašli E. R. koji je saslušan u svojstvu svjedoka.

Pod nadzorom postupajućeg tužioca, policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, prenosi "Kliks".

Komentari 0
Povezane vijesti
Istočno Novo Sarajevo: Uhapšen muškarac - metalnom palicom tukao ženu Istočno Novo Sarajevo: Uhapšen muškarac - metalnom palicom tukao ženu
Policijska akcija u Sarajevu: Pretresi i hapšenja zbog droge, pronađeno oružje i municija Policijska akcija u Sarajevu: Pretresi i hapšenja zbog droge, pronađeno oružje i municija
Hapšenje zbog spida u Istočnoj Ilidži Hapšenje zbog spida u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
 • Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva u stanu
  8h 36m
  0
 • Nemanja Curović pobjednik Sabora guslara "Romanijo, goro od junaka"
  18h 5m
  0
 • Pomozimo Igoru da otputuje na operaciju
  16h 29m
  0
 • Uhapšeno 10 lica zbog trgovine drogom
  8h 17m
  0
 • Požar u Butmiru stavljen pod kontrolu, vatrogasci uputili apel građanima
  7h 14m
  0