U Palama uhapšene četiri osobe osumnjičene za otmicu Sarajlije

27.01.2023. 14:36
0
IZVOR: glassrpske.com

Juče u prijepodnevnim satima, Policijska uprava Centar Sarajevo je zaprimila prijavu da je istog dana na području opštine Centar, nepoznate osobe otele muškarca E. R. iz Sarajeva.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a KS, radeći na dokumentovanju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došli su do saznanja o četiri muške osobe koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog djela, te su operativnim radom locirani na području Pala.

U saradnji s policijskim službenicima iz PU Istočno Sarajevo, osobe: J.B. (1987), M.K (1990), A.S. (1976) i A.F. (1987) - svi iz Sarajeva, su uhapšeni.

Oko 23:50 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije KS su od policijskih službenika PS Pale MUP Republike Srpske, preuzeli osobe koje su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo otmice.

Istovremeno, policijski službenici su pronašli E. R. koji je saslušan u svojstvu svjedoka.

Pod nadzorom postupajućeg tužioca, policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, prenosi "Kliks".

Komentari 0
Povezane vijesti
Izabrani predstavnici opštine Pale za takmičenje „Ritam Evrope“, danas audicija u Istočnom Novom Sarajevu Izabrani predstavnici opštine Pale za takmičenje „Ritam Evrope“, danas audicija u Istočnom ...
Organizovan "Dan otvorenih vrata" za najmlađe Paljane Organizovan "Dan otvorenih vrata" za najmlađe Paljane
Na Jarinju uhapšen još jedan Srbin, bivši policajac Na Jarinju uhapšen još jedan Srbin, bivši policajac
Najčitanije
 • U Istočnom Sarajevu noćas gorjela četiri automobila
  7h 42m
  1
 • Oštećena tri vozila u požaru u Spasovdanskoj ulici
  10h 25m
  0
 • Krađa iz marketa u Istočnom Novom Sarajevu
  10h 39m
  1
 • Gorjelo auto u Miljevićima
  10h 42m
  1
 • Godišnjica napada na svešteničku porodicu Starovlah na Palama
  12h 21m
  0