U sudaru autobusa i kamiona u Bugarskoj povrijeđeno 39 putnika

18.01.2022. 15:41
0
IZVOR: TANJUG

U Bugarskoj se dogodila teška nesreća u kojoj je povrijeđeno 39 putnika sa Kosova i Metohije, od kojih je šestoro djece.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus u kome su bili putnici i kamionom u gradu Ćustendil, prenosi "Gazeta ekspres".

Kako prenose prištinski mediji, udes se dogodio oko 4.30, kada je putnički autobus sa KiM udario u zaustavljeni kamion koji je prevozio drva.

Vozač kamiona je navodno pokušavao da ukaže drugima u saobraćaju da je drvo palo na put. Autobus je udario u kamion i sletio je sa puta.

Vozač autobusa je zadobio lakše povrede i prebačen je u lokalnu bolnicu.

Uviđaj je na licu mjesta obavila policija, a zbog saobraćajne nezgode pokrenut je postupak i o tome obaviješten tužilac.

Podsjećamo, krajem novembra u Bugarskoj se desila stravična saobraćajna nesreća, u kojoj je poginulo 46 turista, među njima je bilo i djece od kojih i čitave porodice, većinom iz Sjeverne Makedonije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO) Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    19h 4m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    16h 39m
    6
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    2h 38m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    21h 47m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    1h 5m
    0