U Vojkovićima počela humanitarna akcija za liječenje Magdalene Vlaški

29.04.2023. 13:29
0
IZVOR: srna.rs

Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći za liječenje osmogodišnje Magdalene Vlaški iz Trnova, počela je danas u Vojkovićima, u Istočnoj Ilidži, u organizaciji veterana Fudbalskog kluba „Famos“.

- U okviru dvodnevne akcije `Vikend za Magdalenu`, u Sportskom centru Vojkovići počeo je turnir u malom fudbalu, na kojem učestvuju sve škole fudbala sa područja grada Istočno Sarajevo, dok će turnir u pikadu početi večeras u 18.00 časova - rekao je Srni jedan od organizatora ove akcije Mitar Mičić.

Na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani, a kotizacija za učešće iznosi pet KM po ekipi.

Sutra će fudbalsku utakmicu odigrati veterani klubova iz Istočnog Sarajeva.

Oba dana turnira obezbijeđeni su hrana i piće za učesnike, a sav prihod ide za liječenje osmogodišnje Magdalena Vlaški, koja boluje od maligne bolesti.

Magdalena Vlaški trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi njeno liječenje trebalo biti nastavljeno u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Za liječenje Magdalene do kraja aprila je aktivan „M:telov“ humanitarni broj 1413, kao i broj 090 29 00 48 za korisnike fiksne i mobilne mreže „BH telekoma“.

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815, Adiko banka na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića 8, 71220 Trnovo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    20h 23m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    5h 56m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    20h 33m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    6h 2m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    6h 0m
    0