Uhapšen muškarac iz Sarajeva za kojim je raspisana potraga

18.11.2019. 11:30
1
IZVOR: Srna

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode lice čiji su inicijali H.Ž. iz Sarajeva jer su utvrdili da je Federalna uprava policije raspisala potragu za njim.

Banjalučka policija je u subotu, 16. novembra oko 22.00 časa, u Ulici braće Podgornika legitimisala H.Ž. i kroz evidencije utvrdila da je za njim raspisana potraga 3. novembra na osnovu naredbe Opštinskog suda Sarajevo.

Kod uhapšenog je pronađeno oko 1,6 grama spida i oko 1,10 grama marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Protiv H.Ž. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 4 Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviještena sudska policija Federacije BiH koja će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sudska 18.11.2019. 18:56
    Za one koji neznaju,potjernice raspisuje nadlezni MUP i njih treba obavjestiti prvo. Dalje MUP nadleznog sudiju ,sudija daje naredbu sudskoj policiji od daljem postupanju tj .ekstardiciji u odredjenu ustanovu.
Povezane vijesti
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    16h 51m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    15h 46m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    10h 34m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    11h 40m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    20h 8m
    0