Uhapšen na Dobrinji 2 zbog prebrze vožnje u Istočnom Sarajevu

23.06.2023. 10:03
1
IZVOR: klix.ba

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo juče su na Dobrinji 2 u Kantonu Sarajevo, uhapsili muškarca kojeg su prvo na prostoru Istočnog Sarajeva pokušali zaustaviti zbog prebrze vožnje. Međutim, on se oglušio o policijsku signalizaciju da zaustavi automobil te se uputio ka Kantonu Sarajevo, potvrđeno je za Klix.

Kako je potvrdila Mersiha Novalić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, policijski službenici PU Istočno Sarajevo su u Bulevaru Mimara Sinana uspjeli zaustaviti muškarca nakon čega je on lišen slobode.

Policajci PU Istočno Sarajevo su identifikovali muškarca i on je odveden u ovu policijsku upravu jer je tu i počinio prekršaj.

O svemu ovome, policijski službenici MUP-a Republike Srpske su obavijestili svoje kolege u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Predator 25.06.2023. 12:48
    To milicijo moja
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    4h 6m
    0
  • Slani mafini
    13h 27m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 22m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 16m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 45m
    0