Uhapšena dva lica koja se dovode u vezu sa ubistvom

28.04.2022. 20:48
0
IZVOR: srna.rs

Policija je uhapsila dva lica koja se dovode u vezu sa ubistvom muškarca čije je ugljenisano tijelo pronađeno u devastiranoj i zapaljenoj kući u Sarajevu.

Uviđajem, kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu požara u Ulici Odobašina, gdje je u devastiranoj i zapaljenoj kući juče pronađeno ugljenisano tijelo nepoznate muške osobe, utvrđeno je da je riječ o ubistvu, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Policija je intenzivnim radom došla do saznanja o identitetu ubijene osobe čije je tijelo zapaljeno sa namjerom prikrivanja i uništenja tragova i dokaza krivičnog djela.

Daljim radom identifikovana su, pronađena i uhapšena dva lica koje se dovode u vezu sa izvršenim krivičnim djelom ubistva.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nakon koje će biti poznato više detalja u vezi sa ovim krivičnim djelom.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Najčitanije
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    22h 15m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    4h 16m
    0
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    1h 30m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    6h 56m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    3h 49m
    1