Umirovljeni vladika Atanasije na bolničkom liječenju

20.02.2021. 09:04
0
IZVOR: SRNA

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije primljen je na liječenje u trebinjsku Bolnicu, nakon što je testiran na prisustvo virusa korona i ispoljio izvjesne simptome bolesti, objavljeno je na sajtu Eparhije.

Portparol trebinjske Bolnice Nikolina Mučibabić, koja predstavnike Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske kontinuirano obavještava o stanju episkopa Atanasija, rekla je da je njegovo stanje stabilno, sa urednom saturacijom kiseonika, bez povišene temperature, uz kiseoničku terapiju.

- Prateći zdravstveno stanje episkopa Atanasija, moleći se kako za njega, tako i za sve oboljele, ali i za one koji se o njima staraju i koji ih liječe, Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska ovim putem naročito zahvaljuje osoblju Bolnice Trebinje -  navedeno je juče na sajtu Eparhije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Slijedi niz događaja posvećenih blaženopočivšem vladici Atanasiju Slijedi niz događaja posvećenih blaženopočivšem vladici Atanasiju
Tihi vapaj arhijereju Atanasiju – Svjedoku stradanja i proroku vaskrsenja Tihi vapaj arhijereju Atanasiju – Svjedoku stradanja i proroku vaskrsenja
Djeca Božića Djeca Božića
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9h 30m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    9h 35m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    10h 27m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    22h 57m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    10h 41m
    0