Upis u Matičnu biblioteku po promotivnoj cijeni povodom "Dana otvorenih vrata"

11.10.2021. 14:33
0
IZVOR: Katera

Povodom Dana bibliotekara Republike Srpske, koji se obilježava 9. oktobra, Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje "Dane otvorenih vrata" kako bi se javnost i na ovaj način upoznala sa značajem biblioteka u procesu cjeloživotnog obrazovanja.

Tokom "Dana otvorenih vrata", koji će se održati od 11. do 15. oktobra organizovan je cjelodnevni rad sa korisnicima i  upis po promotivnoj cijeni od 5 KM, a za penzionere upis će biti besplatan.

- Na taj način želimo približiti svoje službe i usluge, upoznati javnost sa aktivnostima Biblioteke te njenom ulogom u kulturnom i naučnom životu grada Istočno Sarajevo - naveli su za Kateru iz Matične biblioteke.

Tokom "Dana otvorenih vrata" Matičnu biblioteku će posjetiti učenici srednjih škola iz Istočnog Novo Sarajeva i Istočne Ilidže.

- Pozivamo Vas da posjetite Matičnu biblioteku tokom "Dana otvorenih vrata" i na taj način ukažete na značaj biblioteke za obrazovanje i kulturu u našem gradu - kažu iz Matične biblioteke za naš portal.

Komentari 0
Povezane vijesti
U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića
Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu
Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    19h 0m
    4
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    2h 5m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    23h 33m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    21h 7m
    3
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    2h 12m
    0