Упис у Матичну библиотеку по промотивној цијени поводом "Дана отворених врата"

11.10.2021. 14:33
0
ИЗВОР: Катера

Поводом Дана библиотекара Републике Српске, који се обиљежава 9. октобра, Матична библиотека Источно Сарајево организује "Дане отворених врата" како би се јавност и на овај начин упознала са значајем библиотека у процесу цјеложивотног образовања.

Током "Дана отворених врата", који ће се одржати од 11. до 15. октобра организован је цјелодневни рад са корисницима и  упис по промотивној цијени од 5 КМ, а за пензионере упис ће бити бесплатан.

- На тај начин желимо приближити своје службе и услуге, упознати јавност са активностима Библиотеке те њеном улогом у културном и научном животу града Источно Сарајево - навели су за Катеру из Матичне библиотеке.

Током "Дана отворених врата" Матичну библиотеку ће посјетити ученици средњих школа из Источног Ново Сарајева и Источне Илиџе.

- Позивамо Вас да посјетите Матичну библиотеку током "Дана отворених врата" и на тај начин укажете на значај библиотеке за образовање и културу у нашем граду - кажу из Матичне библиотеке за наш портал.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву
Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    19h 43m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 27m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    13h 12m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    10h 11m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    10h 17m
    0