Uskoro "Škola speleologije" u organizaciji SED "Orlovača"

17.08.2021. 18:50
0
IZVOR: Katera

Speleološko-ekološko društvo "Orlovača" iz Pala početkom nove školske 2021/22. godine organizovaće za najmlađe "Školu speleologije", tokom koje će se učenici petog razreda upoznavati sa speleološkom opremom, orijentacijom u prostoru i pravilima ponašanja u prirodi.

Iz SED "Orlovača" kažu da će poslije usvojenog znanja svim polaznicima ove škole biti pružena prilika da učestvuju u istraživanju pećina uz korištenje speleološke opreme i uz pomoć kolega speleologa.

- Škola speleologije će biti besplatna za sve koji budu izrazili želju da nauče nešto novo i da se oprobaju u podzemnim avanturama, jer sredstva za realizaciju ovog projekta su obezbijeđena iz budžeta grada Istočno Sarajevo - navode iz SED "Orlovača".

Ističu da su zahvalni rukovodstvu grada na pruženoj finansijskoj pomoći za realizaciju ove škole, te dodaju da su to značajni projekti za djecu i mlade.

Na osnovu dosadašnjih iskustava vezanih za obilaske pećina i veliku zainteresovanost i pozitivne utiske, naročito djece i mladih, iz SED "Orlovača" ističu da mogu očekivati visoku održivost ovog projekta u budućnosti.

Više informacija oko prijava za Školu speleologije možete dobiti na kontakt broj: 065 314 431 ili putem e-pošte: sedorlovaca@gmail.com

Komentari 0
Povezane vijesti
Počela škola speleologije u organizaciji SED "Orlovača" Počela škola speleologije u organizaciji SED "Orlovača"
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    19h 20m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 53m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    17h 19m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    19h 32m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 1m
    3