Ускоро "Школа спелеологије" у организацији СЕД "Орловача"

17.08.2021. 18:50
0
ИЗВОР: Катера

Спелеолошко-еколошко друштво "Орловача" из Пала почетком нове школске 2021/22. године организоваће за најмлађе "Школу спелеологије", током које ће се ученици петог разреда упознавати са спелеолошком опремом, оријентацијом у простору и правилима понашања у природи.

Из СЕД "Орловача" кажу да ће послије усвојеног знања свим полазницима ове школе бити пружена прилика да учествују у истраживању пећина уз кориштење спелеолошке опреме и уз помоћ колега спелеолога.

- Школа спелеологије ће бити бесплатна за све који буду изразили жељу да науче нешто ново и да се опробају у подземним авантурама, јер средства за реализацију овог пројекта су обезбијеђена из буџета града Источно Сарајево - наводе из СЕД "Орловача".

Истичу да су захвални руководству града на пруженој финансијској помоћи за реализацију ове школе, те додају да су то значајни пројекти за дјецу и младе.

На основу досадашњих искустава везаних за обиласке пећина и велику заинтересованост и позитивне утиске, нарочито дјеце и младих, из СЕД "Орловача" истичу да могу очекивати високу одрживост овог пројекта у будућности.

Више информација око пријава за Школу спелеологије можете добити на контакт број: 065 314 431 или путем е-поште: sedorlovaca@gmail.com

Коментари 0
Повезане вијести
Почела школа спелеологије у организацији СЕД "Орловача" Почела школа спелеологије у организацији СЕД "Орловача"
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 21m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 26m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 9m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 15m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 23m
    0