Uskoro vakcinacija novinara, snimatelja i fotoreportera u Srpskoj

04.05.2021. 15:47
0
IZVOR: SRNA

Uskoro će početi vakcinacija novinara, snimatelja i fotoreportera protiv kovida 19 u organizaciji Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i Udruženja novinara Srpske, saopšteno je iz ovog udruženja.

Uslov za vakcinaciju je prebivalište u Republici Srpskoj, a ovo pravo ostvaruju novinari, snimatelji i fotoreporteri bez obzira na to da li su članovi ovog udruženja, navedeno je u saopštenju.

Medijske kuće treba da do ponedjeljka, 10. maja, dostave spisak radnika koji ispunjavaju uslove i žele da se vakcinišu na adresu elektronske pošte Udruženja udruzenjenovinara.rs@gmail.com.

Uz ime, prezime, rubriku novinar/snimatelj/fotoreporter i kontakt telefon neophodno je upisati prvi izbor i zamjensku opciju vakcina dostupnih u Republici Srpskoj, za koju bi se kolege opredijelile, navodi se u saopštenju.

- Nakon što nadležni u Institutu analiziraju spisak, saopštićemo praktične detalje vakcinacije naše grupe uvrštene u prioritetne za zaštitu u Srpskoj - dodaje se u saopštenju Udruženja novinara Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dizel i benzin poskupljuju, evo za koliko Dizel i benzin poskupljuju, evo za koliko
Srpska jutros bogatija za 26 beba Srpska jutros bogatija za 26 beba
Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO) Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC ...
Najčitanije
  • Blagoju Markoviću i Marku Stevanoviću uručene nagrade za najbolje poslovne ideje
    23h 29m
    0
  • U BiH poskupjele cigarete
    21h 46m
    0
  • Dizel i benzin poskupljuju, evo za koliko
    6h 40m
    0
  • Policajac ukrao 180 kilograma sira, pa ostao bez posla
    20h 5m
    0
  • Da li smo sigurni ako grom udari u auto?
    17h 57m
    0