Usvojen izvještaj o izvršenju budžeta opštine Trnovo

16.09.2021. 10:32
0
IZVOR: Katera

Odbornici u Skupštini opštine Trnovo danas su jednoglasno usvojili izvještaj o izvršenju budžeta opštine Trnovo, kao i niz drugih izvještaja i odluka.

Odbornici u SO Trnovo danas su usvojili Izvještaj o provedenoj finansijskoj reviziji opštine Trnovo za period 01.01- 31.12.2020. godine, Akcioni plan za otklanjanje propusta i nepravilnosti utvrđenih po revizorskom izvještaju za period 01.01.-31.12.2020. godine, Izvještaj o izvršenju budžeta opštine Trnovo za period 01.01-30.06.2021. godine i Izvještaj o radu Nadzornog odbora SO Trnovo za period 01.01-30.06.2021. godine.

Takođe, odbornici u SO Trnovo usvojili su i Prijedlog Odluke o usvajanju Izmjene dijela Revizije Regulacionog plana "Sportsko- rekreaciono područje Jahorina na području opštine Trnovo“ na inicijativu investitora „CONSTRUCT INVEST“ d.o.o. Trebinje.

Takođe, usvojen je i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za vršenje detaljnog geološkog istraživanja tehničkog građevinskog kamena- dijabaza na lokalitetu „Bandijerka“- Rogoj.

Odbornici u SO Trnovo nisu danas usvojili Prijedlog Odluke o imenovanju Savjeta plana za praćenje izrade Izmjene dijela Revizije Regulacionog plana "Sportsko – rekreaciono područje Jahorina na području opštine Trnovo" (lokalitet Šator).

Predloženo je da ova tačka dnevnog reda bude na nekim od narednih sjednica Skupštine opštine.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja
Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    5h 38m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    5h 43m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    6h 35m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    19h 5m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    6h 49m
    0