Vaskršnji humanitarni koncert za Magdalenu i Miloša

18.04.2023. 20:39
0
IZVOR: srna.rs

Osnovna škola "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva organizovala je večeras vaskršnji humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Magdalene Vlaški i Miloša Božovića.

Direktor OŠ "Sveti Sava" Željka Topalić rekla je Srni da će sva sredstva koja budu prikupljena večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo i narednih dana biti upućena porodicama Magdalene i Miloša i to će biti skroman znak privrženosti i ljubavi drugara i njihovih porodica.

- Ovaj vaskršnji humanitarni koncert već ranije planiran je našim godišnjim planom rada kako bismo pomogli u obezbjeđivanju velike sume novca koja je potrebna za liječenje naših mladih sugrađana - navela je Topalićeva.

Ona je istakla da su u praznične dane najvažniji međusobna ljubav, podrška, razumijevanje, solidarnost i najmlađe naučiti da prate put Isusa Hrista i pravoslavlja.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova ima tumor.

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba "Slavija" iz Istočnog Sarajeva kada je doživio tešku povredu glave na utakmici 2014. godine. Za njegov opravak neophodan je nastavak liječenja u Rusiji. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Veliki broj građana na humanitarnom koncertu u Istočnom Sarajevu (FOTO) Veliki broj građana na humanitarnom koncertu u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Večeras veliki humanitarni koncert u Istočnom Sarajevu Večeras veliki humanitarni koncert u Istočnom Sarajevu
Veliki humanitarni koncert 13. septembra u Istočnom Sarajevu Veliki humanitarni koncert 13. septembra u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
 • Donesene izmjene o boračkom dodatku
  6h 24m
  0
 • Reketaši haraju Banjalukom i Sarajevom
  11h 52m
  0
 • Evo koja je država proglašena najboljom za život
  23h 28m
  1
 • Za osumnjičenima u aferi "Tunel" tragali u okolini Jahorine
  7h 42m
  0
 • Pojačane vojne aktivnosti tokom noći u blizini aerodroma
  8h 17m
  0