Vaskršnji humanitarni koncert za Magdalenu i Miloša

18.04.2023. 20:39
0
IZVOR: srna.rs

Osnovna škola "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva organizovala je večeras vaskršnji humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Magdalene Vlaški i Miloša Božovića.

Direktor OŠ "Sveti Sava" Željka Topalić rekla je Srni da će sva sredstva koja budu prikupljena večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo i narednih dana biti upućena porodicama Magdalene i Miloša i to će biti skroman znak privrženosti i ljubavi drugara i njihovih porodica.

- Ovaj vaskršnji humanitarni koncert već ranije planiran je našim godišnjim planom rada kako bismo pomogli u obezbjeđivanju velike sume novca koja je potrebna za liječenje naših mladih sugrađana - navela je Topalićeva.

Ona je istakla da su u praznične dane najvažniji međusobna ljubav, podrška, razumijevanje, solidarnost i najmlađe naučiti da prate put Isusa Hrista i pravoslavlja.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova ima tumor.

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba "Slavija" iz Istočnog Sarajeva kada je doživio tešku povredu glave na utakmici 2014. godine. Za njegov opravak neophodan je nastavak liječenja u Rusiji. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO) Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO)
Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“
Učenici OŠ „Sveti Sava“ obilježili 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenici OŠ „Sveti Sava“ obilježili 170 godina od rođenja Mihajla Pupina
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    3h 9m
    2
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    12h 1m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    5h 52m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    9h 37m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    23h 10m
    0