Васкршњи хуманитарни концерт за Mагдалену и Mилоша

18.04.2023. 20:39
0
ИЗВОР: srna.rs

Основна школа "Свети Сава" из Источног Новог Сарајева организовала је вечерас васкршњи хуманитарни концерт с циљем прикупљања средстава за лијечење Магдалене Влашки и Милоша Божовића.

Директор ОШ "Свети Сава" Жељка Топалић рекла је Срни да ће сва средства која буду прикупљена вечерас у Културном центру Источно Ново Сарајево и наредних дана бити упућена породицама Магдалене и Милоша и то ће бити скроман знак привржености и љубави другара и њихових породица.

- Овај васкршњи хуманитарни концерт већ раније планиран је нашим годишњим планом рада како бисмо помогли у обезбјеђивању велике суме новца која је потребна за лијечење наших младих суграђана - навела је Топалићева.

Она је истакла да су у празничне дане најважнији међусобна љубав, подршка, разумијевање, солидарност и најмлађе научити да прате пут Исуса Христа и православља.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова има тумор.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба "Славија" из Источног Сарајева када је доживио тешку повреду главе на утакмици 2014. године. За његов оправак неопходан је наставак лијечења у Русији. 

Коментари 0
Повезане вијести
Велики број грађана на хуманитарном концерту у Источном Сарајеву (ФОТО) Велики број грађана на хуманитарном концерту у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас велики хуманитарни концерт у Источном Сарајеву Вечерас велики хуманитарни концерт у Источном Сарајеву
Велики хуманитарни концерт 13. септембра у Источном Сарајеву Велики хуманитарни концерт 13. септембра у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Пријављен мушкарац из Хан Пијеска због клевете на „Фејсбуку“
  13h 16m
  0
 • У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
  14h 49m
  0
 • Милош Црњански - најпоетичнији српски писац, аутор "Сеоба"
  15h 56m
  0
 • Реакција ОБО „Илиџански борац“ на објаву Аднана Рондића
  10h 53m
  0
 • Осумњичени да су крали месо са сточног гробља па га продавали
  11h 24m
  0