Večeras polufinalne turnira "Istočni Stari Grad 2022"

04.08.2022. 08:58
0
IZVOR: katera.news

U polufinale ovogodišnjeg turnira "Istočni Stari Grad 2022", koji se održava povodom slavskih svečanosti i 30 godina postojanja opštine, plasirali su se ekipe Zamm Mc iz Sarajeva, Mokro iz Mokrog, Istočni Stari Grad i prošlogodišnji šampion Auto servis IMS Pale.

Polufinalne utakmice su na programu danas od 19 časova, a njima će prethoditi revijalni meč veterana Lukavica/Pale  i veterana Istočni Stari Grad.

Slika

Bogat nagradni fond 1500 KM, ekipni pehari i diplome, te pojedinačne nagrade i diplome i ove godine su privukle omladince do 21 godine, koji su se rasporedili u 8 ekipa.

Očekuje nas zanimljiva završnica turnira.

Turnir je svečano otvorio načelnik opštine Bojo Gašanović koji je pozdravio sve pristune, izrazio zadovoljstvo što se ovoliki broj fudbalera odazvao turniru. Izrazio je i važnost bavljenja sportom, ali i povod održavanja turnira jubilej od 30 godina postojanja opštine.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    4h 52m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    23h 14m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    20h 22m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    23h 28m
    2
  • Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini
    19h 36m
    0