Вечерас полуфиналне турнира "Источни Стари Град 2022"

04.08.2022. 08:58
0
ИЗВОР: katera.news

У полуфинале овогодишњег турнира "Источни Стари Град 2022", који се одржава поводом славских свечаности и 30 година постојања општине, пласирали су се екипе Zamm Mc из Сарајева, Мокро из Мокрог, Источни Стари Град и прошлогодишњи шампион Ауто сервис ИМС Пале.

Полуфиналне утакмице су на програму данас од 19 часова, а њима ће претходити ревијални меч ветерана Лукавица/Пале  и ветерана Источни Стари Град.

Слика

Богат наградни фонд 1500 КМ, екипни пехари и дипломе, те појединачне награде и дипломе и ове године су привукле омладинце до 21 године, који су се распоредили у 8 екипа.

Очекује нас занимљива завршница турнира.

Турнир је свечано отворио начелник општине Бојо Гашановић који је поздравио све пристуне, изразио задовољство што се оволики број фудбалера одазвао турниру. Изразио је и важност бављења спортом, али и повод одржавања турнира јубилеј од 30 година постојања општине.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 31m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 6m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 5m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 32m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 24m
    0