Veliki humanitarni koncert za Miloša pomjeren za 10. maj

21.03.2023. 12:56
0
IZVOR: katera.news

Veliki humanitarni koncert za Miloša, koji je trebalo da se održi 12. aprila, pomjeren je za 10. maj.

Kako navodi Ranko Skakavac, sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža, koja je organizator ovog koncerta, razlog pomjeranja leži u činjenici da je 12. april u posljednjoj sedmici velikog Vaskršnjeg posta.

Skakavac navodi da je, prilikom organizacije, u namjeri da se koncert održi što prije i time skupe potrebna novčana sredstva, nažalost, ovaj podatak previdio.

- Prema pravoslavnom učenju, Veliki post nas uči pokajanju, praštanju i pravoj molitvi, a cilj je da se u miru i tišini dočeka najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Stoga smo, nakon konsultacija sa sveštenstvom našeg grada, odlučili da, u hrišćanskom duhu i u molitvi za Miloševo zdravlje, koncert održimo u drugom terminu – rekao je Skakavac za portal Katera.

Skakavac dodaje da se ostali detalji vezani za koncert ne mijenjaju.

- Sve ostaje isto. Na velikom humanitarnom koncertu učestvuju Miljan Miljanić i Goci bend, a održava se u 19.00 časova u Sportskoj dvorani „Srbija“ – naveo je on.

Skakavac je napomenuo da svi oni koji su već kupili karte, sa istim mogu prisustvovati koncertu u novom terminu, kao i da se karte, po cijeni od 10 KM, mogu kupiti u prostorijama Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža, u Ulici Ive Andrića 17 B.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO) Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO)
Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“
Sutra Međunarodni „Istočno Sarajevo folk-fest 2024“ u Istočnoj Ilidži Sutra Međunarodni „Istočno Sarajevo folk-fest 2024“ u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    13h 10m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    22h 2m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    15h 53m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    10h 45m
    4
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    19h 38m
    0