Велики хуманитарни концерт за Милоша помјерен за 10. мај

21.03.2023. 12:56
0
ИЗВОР: katera.news

Велики хуманитарни концерт за Милоша, који је требало да се одржи 12. априла, помјерен је за 10. мај.

Како наводи Ранко Скакавац, секретар Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа, која је организатор овог концерта, разлог помјерања лежи у чињеници да је 12. април у посљедњој седмици великог Васкршњег поста.

Скакавац наводи да је, приликом организације, у намјери да се концерт одржи што прије и тиме скупе потребна новчана средства, нажалост, овај податак превидио.

- Према православном учењу, Велики пост нас учи покајању, праштању и правој молитви, а циљ је да се у миру и тишини дочека највећи хришћански празник Васкрс. Стога смо, након консултација са свештенством нашег града, одлучили да, у хришћанском духу и у молитви за Милошево здравље, концерт одржимо у другом термину – рекао је Скакавац за портал Катера.

Скакавац додаје да се остали детаљи везани за концерт не мијењају.

- Све остаје исто. На великом хуманитарном концерту учествују Миљан Миљанић и Гоци бенд, а одржава се у 19.00 часова у Спортској дворани „Србија“ – навео је он.

Скакавац је напоменуо да сви они који су већ купили карте, са истим могу присуствовати концерту у новом термину, као и да се карте, по цијени од 10 КМ, могу купити у просторијама Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа, у Улици Иве Андрића 17 Б.

Коментари 0
Повезане вијести
На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО) На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО)
Сутра велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у Источном Сарајеву Сутра велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у Источном Сарајеву
Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у сриједу у Источном Сарајеву Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у сриједу у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева (ФОТО)
  8h 52m
  3
 • У Источној Илиџи одузет путнички аутомобил од вишеструког починиоца саобраћајних прекршаја
  11h 39m
  0
 • Сви грађани ће и у наредна два мјесеца имати здравствено осигурање
  10h 0m
  0
 • Пјевачко друштво „Плави невени“ из Фоче петоструки побједник Саборa старог пјевања у Срба
  13h 12m
  0
 • Потукло се тридесетак младића у центру Сарајева
  1h 55m
  0