Viktor Milić odlikovan Medaljom zasluga za narod

08.01.2023. 20:28
1
IZVOR: katera.news

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je Medaljom zasluga za narod svjetskog šampiona Viktora Milića iz Trnova.

Viktor Milić, član Kik-boks kluba "Kule" iz Trnova, našao se među šest sportista koji su odlikovani na svečanoj ceremoniji povodom 9.  januara - Dana Republike, održanoj danas u Banskom dvoru u Banjaluci.

Pored Milića, odlikovani su i Sara Ćirković, reprezentativka Republike Srbije u boksu i članica Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika i Jana Đerić, članica Kik-boks kluba "Velež" iz Nevesinja i juniorska prvakinja svijeta u kik-boksu.

Medaljom zasluga za narod odlikuju se pojedinci, ustanove i druge organizacije za doprinos u razvitku i napretku Republike Srpske.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Citalac 08.01.2023. 21:41
    Ako sam dobro upratio ovaj decko je jedini iz Istocnog Sarajeva koji je odlikovan. Odlikovano sto nekih anonimusa, skola osnovnih, srednih sa sjevera uglavnom. Odavde ni vrtic nije odlikovan.
Povezane vijesti
Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom
Mladić ispitan zbog paljenja zastave Srpske u Zenici, saslušani i organizatori skupa Mladić ispitan zbog paljenja zastave Srpske u Zenici, saslušani i organizatori skupa
Bez incidenata na defileu i koncertu Bez incidenata na defileu i koncertu
Najčitanije
  • Najavljeni prekidi električne energije
    2h 31m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    15h 7m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    22h 38m
    0
  • Nađa Rudakijević, učenica OŠ „Petar Petrović Njegoš“, nagrađena na likovnom konkursu Crvenog krsta
    21h 56m
    0
  • Proba Izraela na Eurosongu: Podigli palestinsku kefiju pa izbačeni iz arene
    13h 21m
    0