Vlasenica će biti domaćin prvenstva u krosu

17.03.2021. 09:00
0
IZVOR: Srna

Opština Vlasenica na jesen biće domaćin pojedinačnog prvenstva Republike Srpske u krosu ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, najavio je predsjednik Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić.

Ivičić je, nakon sastanka sa načelnikom opštine Vlasenica Miroslavom Kraljevićem, predsjednikom Skupštine opštine Goranom Đurićem i predsjednikom Atletskog kluba "Vlasenica" Sretom Krstićem, izjavio da je naišao na dobar prijem i razumijevanje u ovoj lokalnoj zajednici i da će opština podržati održavanje takmičenja.

- Cilj nam je da atletika bude zastupljena u svim krajevima Republike Srpske, od Novog Grada, Banjaluke, pa sve do krajeva kao što su Vlasenica i Trebinje - izjavio je Ivičić novinarima.

On je podsjetio da su prošle godine održali sva prvenstva iz takmičarskog kalendara, te izrazio nadu da će tako biti i ove godine.

- Već smo održali ekipni kros, nadamo se da će pandemija dozvoliti da se to sve završi kako treba - rekao je Ivičić.

Predsjednik Atletskog kluba "Vlasenica" Sreto Krstić izjavio je da je zahvalan načelniku opštine što se kros nakon 23 godine vraća u Vlasenicu, za podršku i interesovanju za održavanje ovakvog vida maniestacije u ovoj lokalnoj zajednici.

- Nadamo se da ćemo na jesen imati manifestaciju koja je od izuzetne važnosti za naš kraj i Atletski klub `Vlasenica`-rekao je Krstić.

Predsjednik Skupštine opštine Vlasenica Goran Đurić izjavio je da se Vlasenica može pohvaliti što ima sjajnog sportistu u atletici Sretu Krstića, naglašavajući da će ova opština nastaviti da podržava Atketski klub.

- Prvenstvo će biti održano, najvjerovatnije na relaciji `Kula-Zeban`, o čemu ćemo se konkretnije dogovoriti u narednim danima. Bitno je da će ova manifestacija biti održaana u Vlasenici - rekao je Đurić.

Atletski klub "Vlasenica" ima talentovane sportiste koji su do sada ostvarili zapažene rezultate na mnogobrojnim takmičenjima. Prošle godine, uprkos pandemiji, nastupili su na 20 zvaničnih takmičenja i osvojili 82 medalje, okitili su se i sa 16 državnih medalja.

Komentari 0
Povezane vijesti
U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac
Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje
Ostao bez auta zbog duga od 11.000 KM Ostao bez auta zbog duga od 11.000 KM
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    3h 4m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    16h 1m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    14h 23m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    23h 36m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    16h 37m
    3