Vozio 140 kilometara na čas kroz centar Sarajeva (VIDEO)

29.03.2022. 18:44
0
IZVOR: srna.rs

MUP Kantona Sarajevo identifikovao je lice čiji su inicijali K.M. /22/ iz Sarajeva, koje se sumnjiči za prekršaj enormnog prekoračenja brzine u centru grada.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo je saopšteno da je osumnjičeni pozvan u službene prostorije policije radi uzimanja izjave i protiv njega će biti preduzete zakonom predviđene mjere.

 

Uz prethodnu saglasnost dežurnog sudije za prekršaje Opštinskog suda u Sarajevu, od njega je privremeno oduzeto vozilo marke "opel astra" registarskog broja A17E049 i deponovano na prostor za privremeno oduzeta vozila.

 

Prekršajnom odjeljenju Opštinskog suda u Sarajevu će, u zakonom propisanom roku, protiv K.M. biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak vožnje ulicom uz obalu Miljacke, od Narodnog pozorišta ka Vijećnici, na kojem se vidi da kazaljka dostiže brzinu od 140 kilometara na čas.

Video: klix.ba

Komentari 0
Povezane vijesti
U koritu Miljacke pronađeno tijelo žene U koritu Miljacke pronađeno tijelo žene
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Mitropolit Hrizostom služio večernje u Sabornom hramu u Sarajevu Mitropolit Hrizostom služio večernje u Sabornom hramu u Sarajevu
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    22h 47m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    13h 45m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    22h 11m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    20h 26m
    12
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    49m
    1