Возио 140 километара на час кроз центар Сарајева (ВИДЕО)

29.03.2022. 18:44
0
ИЗВОР: srna.rs

МУП Кантона Сарајево идентификовао је лице чији су иницијали К.М. /22/ из Сарајева, које се сумњичи за прекршај енормног прекорачења брзине у центру града.

Из МУП-а Кантона Сарајево је саопштено да је осумњичени позван у службене просторије полиције ради узимања изјаве и против њега ће бити предузете законом предвиђене мјере.

 

Уз претходну сагласност дежурног судије за прекршаје Општинског суда у Сарајеву, од њега је привремено одузето возило марке "опел астра" регистарског броја А17Е049 и депоновано на простор за привремено одузета возила.

 

Прекршајном одјељењу Општинског суда у Сарајеву ће, у законом прописаном року, против К.М. бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због кршења Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

На друштвеним мрежама објављен је снимак вожње улицом уз обалу Миљацке, од Народног позоришта ка Вијећници, на којем се види да казаљка достиже брзину од 140 километара на час.

Видео: klix.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    11h 42m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    20h 34m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    14h 25m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    18h 10m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    9h 17m
    4