Vrijeme - važan resurs u programiranju

31.10.2023. 14:21
0
IZVOR: katera.news

Prijavite se na zanimljivo online predavanje koje se organizuje u okviru m:tel App takmičenja za srednjoškolce iz BiH u izradi aplikacija za mobilne uređaje.

Da li znate da je vrijeme presudno u razvoju mobilnih aplikacija?

Predavanje „Kako uštedjeti na vremenu pri izradi mobilnih aplikacija?“ daće vam smjernice kako se upotrebom gotovih rješenja mogu smanjiti troškovi i ubrzati razvoj bez narušavanja ideje i funkcionalnosti same aplikacije.

Predavač Andrej Tomić je senior softver developer i osnivač vlastitog startapa Atomic Solutionsu Banjaluci. Andrej je stekao veliko iskustvo radeći na razvoju softvera u inostranim kompanijama i profesionalno se bavi izradom aplikacija za mobilne uređaje.

Predavanje će se održati u četvrtak 2. novembra sa početkom u 18.30 časova a prisustvovati možete putem MS Teams platforme. Registrujte se putem online forme - https://forms.office.com/e/mdCdtE73hT najkasnije do 2. novembra do 16.00 časova kako biste dobili link na kojem ćete pratiti predavanje.

Za više informacija informacija o m:tel App takmičenju posjetite adresu www.apptakmicenje.mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u
Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon
„Vip betting“ kladionica u Istočnom Sarajevu zapošljava „Vip betting“ kladionica u Istočnom Sarajevu zapošljava
Najčitanije
 • Preminuo Sreten Sreto Petronić
  4h 27m
  1
 • Priča o čiča Sretu Petroniću iz Pala i njegovoj Heleni
  4h 30m
  0
 • "Kraljica džeparoša" ponovo u akciji
  11h 13m
  3
 • Upozorenje: Snažan ciklon ide prema regionu, očekuje se jako nevrijeme
  5h 39m
  0
 • Zemljotres jačine 2,8 stepena na području Sarajeva
  10h 12m
  0