Вријеме - важан ресурс у програмирању

31.10.2023. 14:21
0
ИЗВОР: katera.news

Пријавите се на занимљиво онлине предавање које се организује у оквиру м:тел Апп такмичења за средњошколце из БиХ у изради апликација за мобилне уређаје.

Да ли знате да је вријеме пресудно у развоју мобилних апликација?

Предавање „Како уштедјети на времену при изради мобилних апликација?“ даће вам смјернице како се употребом готових рјешења могу смањити трошкови и убрзати развој без нарушавања идеје и функционалности саме апликације.

Предавач Андреј Томић је сениор софтвер девелопер и оснивач властитог стартапа Atomic Solutionsу Бањалуци. Андреј је стекао велико искуство радећи на развоју софтвера у иностраним компанијама и професионално се бави израдом апликација за мобилне уређаје.

Предавање ће се одржати у четвртак 2. новембра са почетком у 18.30 часова а присуствовати можете путем MS Teams платформе. Региструјте се путем online forme - https://forms.office.com/e/mdCdtE73hT најкасније до 2. новембра до 16.00 часова како бисте добили линк на којем ћете пратити предавање.

За више информација информација о м:тел Апп такмичењу посјетите адресу www.apptakmicenje.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    14h 7m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    14h 21m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    14h 13m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    16h 38m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    5h 2m
    0