Vuk Mičić: Medalja bi bila ogroman uspjeh

13.04.2021. 10:28
0
IZVOR: sportdc.net

Mladi bokser iz Istočnog Sarajeva Vuk Mičić, jedan je od predstavnika BiH na Svjetskom prvenstvu u poljskom Kielceu, koje se održava ove sedmice.

Nadareni bokser spreman je za ovu smotru najboljih mladih boksera, a dolazak u Poljsku mu nije bio nimalo lagan. Reprezentacija je imala problem sa ulaskom iz Slovačke u Poljsku, put ih je dodatno iscrpio i odmor im je bio prijeko potreban, kako bi spremni izašli na borilište.

- Samo učešće na Svjetskom prvenstvu je veliki uspjeh. Biti zajedno sa gigantima poput Kube, Rusije, Meksika i drugih svjetskih bokserskih sila je velika stvar. Daću sve od sebe, zasigurno neće biti nimalo lako. Osjećam se spremno i uz malo sportske sreće možda mogu dosta, pa što ne pokušati i doći do jedne od medalja, što bi zasigurno bio ogroman uspjeh ne samo za Bosnu i Hercegovinu, nego za kompletan Balkan. Znamo koliko je boks težak i zahtjevan sport i svi živimo za neku od medalja. Ponavljam, neće sigurno biti lako, daleko od toga i samo pojavljivanje je veliki uspjeh, ali vjerujem u sebe - rekao je Vuk Mičić.

On je želio da se zahvali onima koji su mu omogućili odlazak na prvenstvo, Gradu Istočno Sarajevo, kao i opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

 

Pored Vuka Mičića na Svjetskom prvenstvu nastupa i Tara Bohatjuk.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 49m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 51m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 52m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 44m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 19m
    1