Вук Мичић: Медаља би била огроман успјех

13.04.2021. 10:28
0
ИЗВОР: sportdc.net

Млади боксер из Источног Сарајева Вук Мичић, један је од представника БиХ на Свјетском првенству у пољском Киелцеу, које се одржава ове седмице.

Надарени боксер спреман је за ову смотру најбољих младих боксера, а долазак у Пољску му није био нимало лаган. Репрезентација је имала проблем са уласком из Словачке у Пољску, пут их је додатно исцрпио и одмор им је био пријеко потребан, како би спремни изашли на борилиште.

- Само учешће на Свјетском првенству је велики успјех. Бити заједно са гигантима попут Кубе, Русије, Мексика и других свјетских боксерских сила је велика ствар. Даћу све од себе, засигурно неће бити нимало лако. Осјећам се спремно и уз мало спортске среће можда могу доста, па што не покушати и доћи до једне од медаља, што би засигурно био огроман успјех не само за Босну и Херцеговину, него за комплетан Балкан. Знамо колико је бокс тежак и захтјеван спорт и сви живимо за неку од медаља. Понављам, неће сигурно бити лако, далеко од тога и само појављивање је велики успјех, али вјерујем у себе - рекао је Вук Мичић.

Он је желио да се захвали онима који су му омогућили одлазак на првенство, Граду Источно Сарајево, као и општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

 

Поред Вука Мичића на Свјетском првенству наступа и Тара Бохатјук.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    17h 44m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    13h 41m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    19h 48m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    17h 2m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    16h 0m
    0