Vuk Vukadin pobjednik u šutiranju trojki

24.10.2021. 22:24
0
IZVOR: Fejsbuk Srednja škola 28. juni

Turnir u šutiranju trojki na kojem su učestvovala 82 učenika Srednje škole 28. juni održan je na terenima u parku Gavrilo Princip u periodu od 18. do 22. oktobra 2021. godine, a najbolji plasman ostvario je Vuk Vukadin, učenik I-3 odjeljenja.

Prvog dana takmičila su se 22 učenika prvih razreda. Šutirala su se po tri šuta sa pet pozicija, odnosno, ukupno petnaest šuteva. Jedanaest učenika ostvarilo je prolaz u drugi krug takmičenja gdje ih je, takođe, očekivalo 15 šuteva. Koševi iz prvog i drugog kruga su se sabirali, nakon čega je otvaren sljedeći plasman učenika prvih razreda koji su se plasirali u finale:

1. Vuk Vukadin I-3

2. Gligor Trapara I-5

3. Aleksa Cincar I-4

4. Vladimir Vlačo I-1

Drugi dan turnira takmičilo se 27 učenika drugih razreda. Poslije prvog takmičarskog kruga trinaest učenika je prošlo u naredni krug takmičenja. Nakon šutiranja u drugom krugu četiri učenika su se plasirala u finale takmičenja kao pobjednici u kategoriji drugih razreda:

1. Luka Milidrag II-5

2. Luka Jovović II-1

3. Đorđe Kraišnik II-3

4. Jovan Rajić II-5

Treći takmičarski dan bio je rezervisan za učenike trećih razreda. Učestvovalo je sedamnaest takmičara, od čega je njih deset prošlo je u drugi krug. U kategoriji učenika trećih razreda u finale su prošli sljedeći učenici:

1. Luka Glavaš III-6

2. Luka Veljić III-5

3. Sergej Ćosović III-1

4. Pavle Stjepić III-2

Četvrtog dana takmičenja učestvovalo je 18 učenika četvrtih razreda. Jedanaest učenika je prošlo u drugi krug takmičenja, a finalisti i pobjednici u kategoriji četvrtih razreda su:

1. Lazar Pejić IV-1

2. Strahinja Živković IV-4

3. Aleksa Trapara IV-3

4. Dejan Radonjić IV-1

Finale turnira u šutiranju trojki održano je 22. 10. 2021. godine. U finalnom takmičenju nadmetalo se petnaest učenika. U drugi krug je prošlo devet učenika nakon čega je zabilježen i konačan plasman:

Prvo mjesto: Vuk Vukadin I-3

Drugo mjesto: Lazar Pejić IV-1

Treće mjesto: Luka Glavaš III-6

Turnir u šutiranju trojki organizovala je i vodila profesorica Svjetlana Kraišnik.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    4h 32m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    22h 15m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    16h 32m
    5
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    23h 30m
    0
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    18h 6m
    0