Vuković: Iznenađen sam nekorektnošću političkih partnera

10.08.2020. 18:13
1
IZVOR: SRNA

Zamjenik predsjednika PDP-a i aktuelni gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković izjavio je danas da je neprijatno iznenađen jednostranim i nekorektnim izlascima u javnost političkih partnera iz SDS-a kada su u pitanju kandidature za najvažnije funkcije na području grada Istočno Sarajevo.

- Poznato je javnosti da se i dalje odvijaju razgovori između dvije partije koje tradicionalno imaju dobru saradnju na području Istočnog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije. Ti razgovori još nisu završeni, niti smo potpisali bilo kakve sporazume s tim u vezi - rekao je Vuković.

On smatra da bi trebalo imati još malo strpljenja i sačekati sa izlascima u javnost po pitanju kandidatura za najvažnije funkcije i izbora najboljih kandidata.

- Očekujem da se vratimo u realne okvire i da ponovo za stolom pokušamo da napravimo određene dogovore - rekao je Vuković.

Tokom pregovora o kandidatima za gradonačelnika i načelnike šest gradskih opština, SDS Istočna Ilidža je, mimo dogovora, izašao u javnost sa svojim prijedlogom kandidata za gradonačelnika, trenutnim predsjednikom Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslavom Lučićem, prenijela je danas "Srpskainfo".

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Www 11.08.2020. 11:35
    To je SDS
Povezane vijesti
Nataša Rajak: Otklonimo političke i arhitektonske barijere Nataša Rajak: Otklonimo političke i arhitektonske barijere
Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
Novaković: Moramo izabrati ljude koji će znati da vode našu lokalnu zajednicu Novaković: Moramo izabrati ljude koji će znati da vode našu lokalnu zajednicu
Najčitanije
  • Havana - torta nad tortama
    2h 9m
    1
  • Učenik (13) pretučen u osnovnoj školi: "Sina mi je pesnicama udarao otac njegovog vršnjaka"
    17h 27m
    2
  • Zaboravljeni korijeni: Manastir Liplje - Teslić (VIDEO)
    1h 17m
    0
  • Detalji nesreće na Zlatiboru: Dječak se utopio na bazenu
    15h 18m
    0
  • Zemljotres u BiH
    17h 59m
    0